تحویل 159 میلیون متر مکعب گاز به CNG مازندران

سرپرست شرکت گاز استان مازندران از تحویل بیش از 159 میلیون و 361 هزار مترمکعب گاز طبیعی جایگاه‌های CNG استان طی شش‌ماهه نخست سال 1403 خبر داد.
- اخبار استانها -

 به گزارش تجارت نفت به نقل از خبرگزاری تسنیم از ساری به نقل از روابط‌ عمومی شرکت گاز استان مازندران، هژبر جوادی سرپرست شرکت گاز مازندران اظهار داشت: CNG در مقایسه با بنزین، سوختی پاک به‌حساب می‌آید و آلاینده‌های کمتری تولید می‌کند؛ افزون بر این، CNG نسبت به بنزین قیمت کمتری دارد.

وی به نقش بارز گاز طبیعی در کاهش آلودگی‌ های هوا تاکید و بیان کرد: رویکرد دولت در جایگزینی گاز طبیعی به‌ جای سوخت‌ های فسیلی در صنعت حمل‌ و نقل علاوه بر کاهش آلودگی‌ های زیست‌ محیطی فواید متعددی را برای کشور به همراه داشت؛ که کاهش واردات بنزین، کاهش هزینه‌ های دولت در بخش حمل‌ و نقل و غیره نمونه‌‌ای از فواید این طرح است.

جوادی با اشاره به فعالیت 126 جایگاه عرضه CNG در استان مازندران، خاطرنشان کرد: با توجه به تعداد جایگاه‌های سوخت در استان، در زمینه توزیع و تحویل گاز به خودروها در حال حاضر مشکلی وجود ندارد و دسترسی به جایگاه‌ های سوخت CNG در اقصی نقاط استان، به سهولت امکان‌ پذیر است و استفاده از گاز طبیعی به عنوان سوخت پاک جهت خودروها ضمن صرفه جویی در مصرف بنزین و صرفه اقتصادی برای کشور، باعث کاهش آلودگی در شهرهای استان می شود.