شرکت ملی گاز:

شرکت ملی گاز ایران تعرفه‌ گازبهای مصوب امسال را طبق قانون بودجه کل کشور اعلام و ابلاغ کرد که تفاوت آن با تعرفه سال ۱۴۰۱ در این است که پلکان‌های مصرف به جای ۷۵ مترمکعبی، ۱۰۰ مترمکعبی است و هیچ افزایش تعرفه‌ای رخ نداده است.

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که اگر از ژانویه سال 2024 میلادی بیش از 276 گیگاتن CO2 منتشر کنیم، به سقف بودجه کربن باقیمانده جهان خواهیم رسید و درجه حرارت 1.5 درجه سانتیگراد را رد می‌کنیم.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت: برای حل این مشکل مجلس در برنامه هفتم برنامه ریزی کرده تا 5 میلیون بخاری فرسوده طی 5 سال تعویض شود تا به این وسیله سالانه 10 میلیارد متر مکعب مصرف گاز کاهش پیدا کند.
آمریکا اقدامات خود را علیه امارات، ترکیه و چین به دلیل نقض تحریم‌های روسیه اعلام کرد. واشنگتن این کشورها را متهم می‌کند که کالاهای دومنظوره مورد استفاده در سیستم‌های تسلیحاتی را به روسیه عرضه می‌کنند.
ایران قرار است در اجلاس اقلیمی سازمان ملل در امارات شرکت کند اما برخی کارشناسان معتقدند الحاق به این دست توافق‌نامه‌های به‌ظاهر بین‌المللی و مفید، موجب می‌شود کشورهای درحال‌توسعه مانند ایران از توسعه صنعتی و اقتصادی مناسب دور بمانند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از افزایش میانگین مصرف بنزین ‌در کشور خبر داد و گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف بنزین امسال نسبت به سال قبل 15 درصد افزایش یافته است.
غول انرژی روسیه یعنی شرکت گازپروم اعلام کرد که با دولت ازبکستان یک یادداشت همکاری استراتژیک در بخش انرژی امضا کرده است.
سخنگوی دولت گفت: حمایت از تولید، ایجاد زیرساخت‌های مالی برای تحقق رشد اقتصادی در سال آینده، اشتغالزایی، مهار و کاهش تورم و همچنین اصلاح ناترازی‌های نظام بودجه‌ای، مالی و انرژی از محورهای اصلی کلیات بودجه 1403 است.
مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی با بیان اینکه تعمیرات اساسی 13 پالایشگاه گاز در منطقه پارس جنوبی با توان متخصصان داخلی به پایان رسید گفت: پالایشگاه‌های گاز این مجتمع با تولید روزانه 570 میلیون مترمکعب آماده تأمین گاز زمستان کشور است.
بر اساس آمار رسمی، آذربایجان در نیمه اول سال 7.8 میلیارد دلار از فروش نفت خام و 8 میلیارد دلار از فروش گاز طبیعی دریافت کرده است. بنابراین سهم نفت خام در صادرات 43.4 درصد و سهم گاز طبیعی 44.7 درصد بوده است.
مدیرعامل شرکت ملی گاز استان مرکزی گفت: استان مرکزی استان صنعتی است و