شرکت ملی گاز:

شرکت ملی گاز ایران تعرفه‌ گازبهای مصوب امسال را طبق قانون بودجه کل کشور اعلام و ابلاغ کرد که تفاوت آن با تعرفه سال ۱۴۰۱ در این است که پلکان‌های مصرف به جای ۷۵ مترمکعبی، ۱۰۰ مترمکعبی است و هیچ افزایش تعرفه‌ای رخ نداده است.

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس با اشاره به بررسی موضوع آلودگی هوا در مجلس گفت: اخیرا در صحن مجلس گزارش‌های تکان‌دهنده‌ای از مراکز درمانی در مورد تعداد مرگ و میر‌ها بر اثر آلودگی مطرح شد.
با توجه به پهناوری استان سیستان و بلوچستان و توجه ویژه شرکت ملی گاز ایران، برخی از شرکت‌های گاز استانی تحت عنوان معین با هدف تسریع در فرآیند پروژه‌های گازرسانی با همه توان در حال فعالیت هستند.
اهواز- مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز گفت: خانوارهای نیازمند کپسول گاز مایع باید در سامانه سدف ثبت نام کنند.
وزیر معادن و پتروشیمی افغانستان از افتتاح خط لوله انتقال گاز از «شبرغان» به «مزارشریف» با هزینه‌ای بالغ بر 600 میلیون افغانی خبر داد.
مدیرعامل پتروپارس با بیان اینکه تا دو سال آینده مراحل ساخت و نصب سکوی میدان گازی مشترک بلال به پایان می‌رسد، گفت: هم‌زمان 8 حلقه چاه تولیدی حفاری و با نصب سکو، برداشت گاز از این میدان مشترک آغاز می‌شود و سرانجام به 500 میلیون فوت‌مکعب در روز می‌رسد.
مهر بررسی کرد؛
سفر قریب الوقوع عبدالفتاح سیسی به آنکارا به منزله پایان یک تنش ۱۰ ساله بین مصر و ترکیه و عقب نشینی اردوغان از برخی سیاست های منطقه ای است.
در مکزیک؛
انفجار سکوی گازی در مکزیک ۲ کشته و ۶ زخمی برجای گذاشت.
مذاکرات شرکت انرژی دولتی تایلند (PTT) با شرکت انرژی قطر در خصوص قرارداد تامین گاز طبیعی به مراحل پیشرفته ای رسیده است.
سه طرح مهم جهاددانشگاهی با حضور معاون اول رئیس جمهور بررسی شد .
رئیس پژوهش و فناوری مجتمع گاز پارس جنوبی؛
صیادی با تأکید بر تعامل مثبت بین دانش‌بنیان‌ها و بزرگ‌ترین مرکز تولید گاز کشور گفت:بیش از ۸۵درصد قطعات وتجهیزات پالایشگاهی پارس جنوبی با محوریت تولیداین شرکت‌ها و تولید بار اول تأمین می‌شود.