شرکت ملی گاز:

شرکت ملی گاز ایران تعرفه‌ گازبهای مصوب امسال را طبق قانون بودجه کل کشور اعلام و ابلاغ کرد که تفاوت آن با تعرفه سال ۱۴۰۱ در این است که پلکان‌های مصرف به جای ۷۵ مترمکعبی، ۱۰۰ مترمکعبی است و هیچ افزایش تعرفه‌ای رخ نداده است.

یک کارشناس انرژی گفت: ۷۰ درصد از تولید گاز کشور وابسته به پارس جنوبی است و در بسیاری از فازها نظیر فاز ۱۱ هنوز فرآیند توسعه به طور کامل انجام نشده است.
دبیر کمیته ملی سد‌های بزرگ ایران گفت: گزارشات موجود نشان می‌دهد که کاهش محسوس سطح و حجم یخچال‌های ایران در هر سال نسبت به سال پیش از آن اجتناب ناپذیر است.
رئیس اداره استاندارد زابل با بیان اینکه سلامت و ایمنی مردم خط قرمز اداره استاندارد است، گفت: اگر در سریع‌ترین زمان ممکن تاسیسات گاز استاندارد‌ها را پاس نکنند تمام آنها پلمب خواهند شد.
نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس تأمین پایدار انرژی را پیش‌نیاز رونق تولید برای اطمینان سرمایه‌گذاری دانست و گفت: حدود ۳۰ میلیارد دلار ارز در اختیار مردم است باید بتوانیم آن را جذب تولید کنیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس گفت: با مصرف بهینه برق می‌توانیم از تابستان امسال با کمترین مشکل عبور کنیم.
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: از اولویت‌های ۱۴۰۴ ما توسعه ارتباط با جامعه علمی و دانشگاهی کشور است.
معاون حقوقی رئیس‌جمهور، بر ضرورت حذف مقررات دست‌وپاگیر، تسهیل سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، و رفع موانع بانکی برای هدایت منابع مالی تأکید کرد.
تامین مواد اولیه، تامین ارز، تورم، قطعی برق و گاز، قدیمی بودن تجهیزات، کمبود نیروی کار ماهر، بحران تقاضا و کمبود نقدینگی از جمله مشکلات صنایع در کشور است.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: در چهار ماه پایانی سال ۱۴۰۳، روزانه به طور میانگین بیش از ۷۱۰ میلیون متر مکعب گاز از میدان مشترک پارس جنوبی برداشت شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی گفت: صنایع سیمانی استان بنا به تکلیفی که رئیس جمهور و وزیر کشور تعیین کرده است، موظف شدند حداقل ۳۰ درصد از سوخت مصرفی خود را به استفاده از سوخت حاصل از زباله یا پسماندهای شهری (RDF) اختصاص دهند.