شرکت ملی گاز:

شرکت ملی گاز ایران تعرفه‌ گازبهای مصوب امسال را طبق قانون بودجه کل کشور اعلام و ابلاغ کرد که تفاوت آن با تعرفه سال ۱۴۰۱ در این است که پلکان‌های مصرف به جای ۷۵ مترمکعبی، ۱۰۰ مترمکعبی است و هیچ افزایش تعرفه‌ای رخ نداده است.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به وزارتخانه‌های نفت و نیرو اجازه دادند تا ماهانه از هر ‏واحد مسکونی مبالغی را جهت حق بیمه از مشترکان گاز و برق اخذ کنند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی تعرفه برق و گاز مشترکان واحدهای مسکونی و تجاری را تعیین کردند.
اگر مشترکان خانگی در سراسر کشور در مصارف برق و گاز این روزهای خود، 20 درصد صرفه‌جویی داشته باشند، حدود 100 میلیون مترمکعب در مصرف گاز و حدود 3000 مگاوات نیز در مصرف برق صرفه‌جویی می شود.
مدیرعامل شرکت گاز گلستان با اشاره به پیش بینی تمهیداتی درباره جلوگیری از مصرف بالای گاز گفت: بعد از ساعت کاری در ادارت استان مصرف گاز باید قطع و وسایل گرمایشی خاموش شود.
مدیرعامل شرکت گاز چهارمحال و بختیاری گفت: امسال مصرف گاز در بخش خانگی نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۰ درصد افزایش یافته است.
خوزستان، با تولید محصولات استراتژیک نظیر نفت و گندم، به یکی از کانون‌های اقتصادی کشور تبدیل شده اما آلودگی‌های ناشی از فلرهای نفتی، صنایع وابسته به نیشکر و برداشت‌های غیرمجاز، به تهدیدی جدی برای محیط‌زیست و سلامت مردم این استان بدل شده است.
رئیس جمهور سیگنال افزایش نرخ حامل های انرژی به ویژه بنزین را در سال 1404 داد .
مدیرعامل شرکت گاز استان کرمان گفت: شب گذشته در بخش خانگی وتجاری بیش از ۳۰ درصد افزایش مصرف گاز داشتیم.
کرمانشاه- مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه از کشف و جمع‌آوری ۴۰ انشعاب غیرمجاز در کرمانشاه خبر داد.
جلسه پر از حاشیه ستاد سوخت استان کرمان بعد از مدت‌ها با حضور محمدعلی طالبی استاندار کرمان و اعضا آن برگزار شد.