وزیر نفت:

وزیر نفت گفت: براساس توافق‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده امیدواریم در آینده نزدیک شاهد برگزاری کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و عربستان سعودی باشیم.

سفیر ژاپن گفت: میزان تجارت بین ایران و ژاپن بالغ بر 100 میلیون دلار است. این 100 میلیون دلار نسبت به سال 2000 که بالاترین میزان مراودات دو کشور بود، یک دویستم است که این حجم از مراودات تجاری با پتانسیلی که بین ژاپن و ایران وجود دارد، همخوانی ندارد.
کارشناسان انرژی بر این باورند که دولت با تغییر در سیاست‌ها همچون بهینه‌سازی مصرف انرژی، کاهش هزینه‌ها و افزایش کارایی در برنامه‌ریزی‌های اقتصادی می‌تواند به درآمد مورد نیاز خود دست یابد و در عین حال، نیازی به تغییر قیمت بنزین نخواهد بود.
چالش بزرگ کاندیداها در دوره انتخابات، محتوای برنامه هفتم پیشرفت بود. اولویت مردم برای انتخاب، تحقق رشد اقتصادی 8 درصدی بود که با توجه به بودجه‌بندی دولت چهاردهم برای سال 1404 آیا این روش بودجه‌بندی منجر به رشد پیش‌بینی‌شده خواهد شد یا خیر؟
مدیرعامل پیشین شرکت ملی گاز ایران بر ضرورت همکاری تمام نهادها و ارکان برای رفع ناترازی انرژی تأکیدو گفت: رفع ناترازی بنزین و سایر حامل‌های انرژی تنها مختص وزارت نفت و شرکت‌های تابعه آن نیست.
آمریکا برای پیش بردن سلطه خود حداقل 34 هزار عنوان تحریمی علیه کشورها اعمال کرده است.
فدراسیون‌ها منتظر دریافت پول‌های چند ده میلیاردی وعده داده شده هستند، اما تاکنون هیچ اتفاق مثبتی در این زمینه رخ نداده است.
براساس تازه‌ترین آمار اعلام شد؛
سه حوزه صنعتی عمران با ۲۵ درصد، نانومواد با ۲۵ درصد و اپتیک و الکترونیک با ۲۴ درصد بیشترین سهم حوزه های صنعتی از صادرات نانو را در سال ۱۴۰۲ داشته اند.
گناوه-آئین افتتاح جاده روستایی مال محمود - گمارون و آغاز عملیات اجرایی جاده روستایی فخراوری- تاجمکی با حضور استاندار و جمعی از مسئولان استان و شهرستان گناوه و مسئولان نفت گچساران برگزار شد.