وزیر نفت:

وزیر نفت گفت: براساس توافق‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده امیدواریم در آینده نزدیک شاهد برگزاری کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و عربستان سعودی باشیم.

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی گفت: نسبت به عدم ذخیره‌سازی مناسب سوخت مایع در بخش نیروگاهی به وزارت نفت هشدار دادیم و دو وزارتخانه نیرو و نفت موظف شدند تا در زمینه تأمین منابع ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه‌ها اقدام عاجل و جدی صورت دهند.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا از شروع به‌کار توسعه میدان آرش توسط کویت با همکاری عربستان خبر داد و گفت: ما آمادگی شروع حفاری در میدان آرش را داریم، دکل هم داریم، اما باید وزارت نفت و وزارت خارجه شرایط را ایجاد کنند تا ما کار را شروع کنیم.
سردار عبدالرضا عابد:
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا گفت: هر دو کشور ایران و کویت به یک اندازه از میدان نفتی آرش منافع دارند، مقامات و وزارت امورخارجه کشور باید برای رفع چالش‌ها مطالبات جدی در دستور کار قرار دهند.
وزارت دارایی روسیه گزارش داد که این کشور در ۸ ماه نخست امسال ۸۶ میلیارد دلار از محل فروش نفت و گاز درآمد داشته است.
گزارش مهر؛
بوشهر- اشتغال جوانان بومی استان بوشهر در صنایع پارس جنوبی یک حق طبیعی است و نفع آن هم به استان و هم به صنایع می‌رسد ولی با وجود تلاش‌های فراوان، هنوز محقق نشده است.
برای نخستین بار در کشور، سوخت‌رسانی سیار CNG عملیاتی شد، به طوری که در مرز خسروی به‌صورت رایگان، سوخت‌رسانی سیار به خودروهای دوگانه‌سوز زائران اربعین انجام می‌شود.
معاون امور حقوقی و مجلس وزارت نفت در پیامی از جواد اوجی وزیر سابق نفت تقدیر و تشکر کرد.
وزیر نفت گفت: هم اکنون اصلا راهکار قیمتی مدنظر نیست و راهکار‌های غیرقیمتی به بخشی فراتر از وزارت نفت؛ یعنی در تعامل و همکاری با سایر وزارتخانه‌ها بر می‌گردد.