مدیریت توسعه صنایع پایین‌دستی:

حدود ۱۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان محصولات پتروشیمی در مرداد ۱۴۰۳ به‌صورت اعتباری در بورس‌های کالایی به صنایع پایین‌دستی عرضه شد که این رقم در مدت مشابه پارسال ۷ هزار میلیارد تومان بوده است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام، تأمین خوراک را بزرگترین چالش این مجتمع عنوان کرد و گفت: برای استفاده از حداکثر ظرفیت پتروشیمی به منظور تولید پلی‌اتیلن، هم اکنون خوراک مجتمع از منابع مختلف در حال تأمین است.
دبیر کل انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: بانک مرکزی موافقت کرده که برای 10 پروژه پتروشیمی که هر کدام با کمتر از 50 میلیون دلار تا پایان بهار سال آینده تکمیل می‌شود، تأمین مالی کند و این توافق در راستای جهش تولید است.
​به بهانه پنجم مهر سالروز عملیات شکست حصر آبادان:
بانک صادرات ایران در پاسخگویی به نیاز مردم خوزستان همچنان از شعب مزین به نام شهدای بانک و مناطق سربلند این استان از جمله «کوی ذوالفقاری» در سالروز شکست حصر آبادان تداوم دارد.
موسوی خبر داد؛
مدیرکل دفتر حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: صنایع پتروشیمی مازندران دوباره علیه سازمان حفاظت محیط زیست اقامه دعوی کرده است.
در گفت و با مهر عنوان شد؛
یک مقام صنفی گفت:اعمال سیاست‌های تنبیهی و اخذ مالیات منجر به کاهش رقابت بین شرکت های پتروشیمی شده است.
یک پتروشیمی در سامانه کدال طی اطلاعیه ای نرخ گاز ۵ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد.
با تولید کاتالیست C2 هیدروژناسیون استیلن در ایران، انحصار چند کشور اروپایی و امریکا در تولید آن شکسته شد.