مدیریت توسعه صنایع پایین‌دستی:

حدود ۱۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان محصولات پتروشیمی در مرداد ۱۴۰۳ به‌صورت اعتباری در بورس‌های کالایی به صنایع پایین‌دستی عرضه شد که این رقم در مدت مشابه پارسال ۷ هزار میلیارد تومان بوده است.

دولت سیزدهم با شعار «دولت مردمی، ایران قوی» کار خود را آغاز کرد و در این مدت حدود 2 سال تحولات مثبتی در بخش‌های مختلف ایجاد کرده است.
در حالی که نرخ گاز خوراک 7 هزار تومانی واحدهای پتروشیمی مطابق با قانون در دولت تصویب شده است، بررسیها نشان میدهد با احتساب دلار 28500 تومانی هر متر مکعب گاز با نرخ حداقل 20 سنت محاسبه شده است.
در گفت و گو با مهر عنوان شد؛
مهدوی ابهری گفت: توسعه زنجیره ، ام تی و ام تی پی به سرمایه گذاری های کلان و لایسنس نیاز دارد و دولت باید بستر های لازم را برای این موضوع فراهم کند.
به دنبال صحبت های وزیر اقتصاد در رابطه با برگزاری جلسات متعدد با پتروشیمی ها در خصوص نرخ خوراک پتروشیمی‌ها دبیر انجمن کارفرمایی پتروشیمی نامه ای سرگشاده به وزیراقصاد نوشت.
هییت دولت با تعیین نرخ 7 هزار تومان هر متر مکعب گاز خوارک واحدهای پتروشیمی به صورت همزمان ضمن عمل به قانون بودجه در مسیر ارتقا بهره وری واحدهای تولیدی حرکت کرده است.
براساس اعلام وزارت اقتصاد این وزارتخانه پیشنهادی برای تغییر فرمول قیمت‌گذاری نرخ خوراک ارائه داده است که در صورت تصویب می‌تواند به کسری 100 هزار میلیارد تومانی تبصره 14 بودجه که محل تامین یارانه حداقلی 300 و 400 هزار تومانی است منجر شود.
مدیرکل صمت خوزستان:
اهواز- مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: مشکل صدور پروانه ۲۰۰ واحد رمز ارز اشخاص حقیقی در استان برطرف شد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی؛
شاه میرزایی گفت:صنعت پتروشیمی ایران از بالنده‌ترین صنایع پتروشیمی جهان است و اصول و استانداردهای علمی و ایمنی در سطح جهانی در این صنعت رعایت می‌شود.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: در خواست پتروشیمی ها درباره اصلاح نرخ خوراک را از طریق ریاست مجلس پیگیری می کنیم؛ هیچ واحد صنعتی نباید تعطیل شود.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: مقررات اخیر نرخ خوراک پتروشیمی‌ها تنها روی حاشیه سود این شرکت‌ها تاثیر اندک می‌گذارد.