افزایش 10 درصدی مصرف گاز در کرمانشاه

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه، گفت: با توجه به برودت هوا و استقرار هوای سرد در استان، میران مصرف گاز در 24 ساعت گذشته 10 درصد افزایش یافته است.
- اخبار استانها -

ناصر حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار کرد: با توجه به برودت هوا و استقرار هوای سرد و کاهش قابل توجه دما در استان به طور طبیعی مصرف گاز در استان افزایش یافته است.

وی از افزایش 10 درصدی مصرف گاز در استان در 24 ساعت گذشته خبرداد و عنوان کرد: آذر و دی ماه امسال نسبت به سال گذشته بسیار سردتر بود، اما همراهی مردم سبب شد استان‌های شمالی کشور که در انتهای خط قرار دارند با مشکل مواجه نشوند.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه با اشاره به هزینه پایین انشعاب و گازبها، گفت: گازبها در پلکان اول به ازای هر مترمکعب 45 تومان است و چنانچه مشترکی الگوی مصرف را رعایت کند گازبهای او در هر ماه حدود 60 هزار تا 100 هزار تومان خواهد شد.  

حسینی افزود: برخی افراد سودجو با انشعابات غیرمجاز گاز هم جان خود را به خطر می‌اندازد و هم امنیت یک منطقه را به خطر می‌اندازند و از طرف دیگر به طور معمول مصرف بی‌رویه دارند و سبب بروز مشکل برای سایر مشترکان می‌شوند.

وی با بیان اینکه سرقت گاز مشکلات بسیاری از جمله انفجارهای مهیب را برای مردم ایجاد می‌کند عنوان کرد: 40 تیم به صورت شبانه‌روزی در حال پایش مناطق مختلف هستند و به صورت مستمر نیز انشعابات غیرمجاز را جمع‌آوری می‌کنند، اما مجدد آن را نصب می‌کنند.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه گفت: افراد خاطی به دستگاه قضایی ارجاع داده می‌شود، اما با توجه به اینکه جرایم بازدارنده نیستند این تخلفات تکرار می‌شود لذا این موضوع باید به فرهنگ تبدیل شود.