خط دوم انتقال گاز به اردبیل امسال افتتاح می‌‌شود

معاون امور عمرانی استاندار اردبیل گفت: خط دوم انتقال گاز از چلوند به اردبیل مراحل نهایی را سپری می‌کند و امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.
- اخبار استانها -

به گزارش تجارت نفت به نقل از خبرگزاری تسنیم از اردبیل، فرهاد سبحانی عصر دوشنبه در آیین معارفه مدیرعامل شرکت گاز استان اردبیل اظهار داشت: این خط انتقال در چهار فاز تعریف شده و مراحل اجرایی آن در حال انجام است و با تکمیل آن ظرفیت انتقال گاز به استان از 12 میلیون متر مکعب به 25 میلیون متر مکعب در روز افزایش خواهد یافت.

وی تصریح کرد: اجرای این پروژه از سال گذشته شروع شده و با سرعت در حال انجام است و امیدواریم با بهره‌برداری از این خط نیاز واحدهای صنعتی بزرگ به ویژه کارخانه تولید آهن اسفنجی و بزرگترین گلخانه شمالغرب کشور در مغان از گاز مورد نیاز بهره‌مند شوند.

معاون امور عمرانی استاندار اردبیل گفت: تأکید ما بر اجرای کامل این پروژه در مسیر اردبیل به گرمی به طول 78 کیلومتر، گرمی به پارس‌آباد و پارس‌آباد به شهرک گلخانه‌ای است که با پیشرفت مناسب در حال انجام است و در نقطه پایانی نیز با انتقال گاز به اصلاندوز ظرفیت تأمین گاز افزایش یافته و کاهش افت فشار گاز در منتها علیه توسعه گازرسانی استان نخواهیم بود.

سبحانی با قدردانی از همراهی و همکاری شرکت گاز استان در رفع ناترازی انرژی در زمستان سال گذشته افزود: همکاران ما در شرکت گاز نهایت همراهی و تلاش شبانه‌روزی را انجام دادند تا از وضعیت ناترازی زمستان سال گذشته عبور کرده و قطعا این تجربه مفید برای سال‌جاری نیز مورد توجه و استفاده خواهد بود.

وی وضعیت گازرسانی به شهرها و روستاهای استان را مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: همه شهرهای استان و واحدهای صنعتی به همراه 99 درصد روستاها از نعمت گاز بهره‌مند شدند و تنها تعداد محدودی از روستاهای با ساکنان اندک و واقع در مسیرهای صعب‌العبور باقی مانده که گازرسانی در آنها نیز در خلخال، کوثر و برخی از روستاهای مشگین‌شهر در حال انجام است.

معاون امور عمرانی استاندار اردبیل خاطرنشان کرد: قطعا مدیریت جدید شرکت گاز استان از هم اکنون برنامه‌ریزی‌ها را به نحوی انجام می‌دهد تا در گذر از پاییز و زمستان امسال نیز مشکلاتی را شاهد نباشیم و با همراهی مردم در صرفه‌جویی انرژی بتوانیم بر ناترازی انرژی غلبه کنیم.

سبحانی اضافه کرد: تقویت خطوط انتقال گاز استان در حقیقت در مسیر تقویت و توسعه سرمایه‌گذاری برای تولید است که این راهکار می تواند نتایج سودمندی را به همراه داشته باشد.