قطع گاز هزار و 200 مشترک متخلف در خراسان رضوی

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی گفت:83 هزار بازدید از مکانهای دولتی، عمومی و پاساژهای تجاری استان در نیمه دوم امسال با هدف رعایت الگوی مصرف بهینه گاز طبیعی انجام و جریان گاز هزار و 195 مشترک به دلیل رعایت نکردن الگوی مصرف قطع شد.
- اخبار استانها -

به گزارش تجارت نفت به نقل از خبرگزاری تسنیم از مشهد،به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان خراسان رضوی، حسن افتخاری اظهارداشت: از نیمه آذرماه امسال تاکنون، 83 هزار بازدید از اماکن دولتی و عمومی و پاساژهای تجاری در استان با هدف رعایت الگوی مصرف بهینه گازطبیعی انجام شده است.

وی افزود: در این بازرسی‌ها، جریان گاز 463 اداره دولتی و 218 پاساژ تجاری به دلیل رعایت نکردن الگوی مصرف درست گاز قطع شد. علاوه بر این، 514  وسیله گرمایشی که در فضای باز و به‌صورت غیرمجاز نصب شده بودندهم جمع‌آوری شد.

افتخاری از انجام 83 هزار مورد بازدید برای نظارت بر مصرف بهینه گازطبیعی در ادارات دولتی و اماکن عمومی این استان طی نیمه دوم امسال خبر داد.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی با اشاره به اجرای پویش موفق "دو درجه کمتر"، از همراهی گسترده مردم و مدیران ادارات استان در این طرح قدردانی کرد و گفت: مردم خراسان رضوی با کاهش دو درجه دمای محیط خانه و محل کار، نقش مهمی در  پایداری جریان گاز در زمستان سخت امسال داشتند. 

وی بیان کرد: کاهش مصرف گاز در بخش خانگی نه تنها به مدیریت شرایط پیک مصرف کمک کرد، بلکه موجب گازرسانی بیشتر به بخش صنعت استان با هدف جهش تولید شد. به گواه مدیران شرکت های فولادی امسال میزان حاشیه سود این شرکت ها در زمستان از سال های قبل بیشتر بود که این مهم با مشارکت مردم ممکن شد.

افتخاری، رعایت دمای آسایش در اماکن دولتی و عمومی در شرایط ناترازی شدید گاز را نشان‌دهنده مسئولیت‌پذیری اجتماعی دانست و گفت: از تمام ادارات و سازمان‌هایی که در زمستان امسال در این زمینه همکاری خوبی را داشتند و در کنار مردم گام مؤثری برای مدیریت مصرف انرژی برداشتند تشکر می‌کنیم.