۴۰ درصد از مصرف روزانه بنزین در استان توسط کارت اضطراری توزیع می‌شود

به گفته معاون فروش و بازرگانی شرکت نفت کردستان ۵۶۰ هزار لیتر مصرف روزانه بنزین در استان توسط کارت اضطراری توزیع می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان ؛  پریسا بهرامی - جوانمیری اظهار کرد: ۴۰ درصد از مصرف روزانه بنزین در استان توسط کارت اضطراری توزیع می‌شود که این میزان برابر با ۵۶۰هزار لیتر مصرف بنزین است.

وی  افزود: ۱۵۰ باب جایگاه سوخت در سطح استان وجود دارد که از این تعداد ۹۱ جایگاه سوخت مایع ۶۰ جایگاه سوخت سی‌ان‌جی و تمامی جایگاه سوخت  دارای دوربین مدار بسته هستند.

معاون فروش و بازرگانی شرکت نفت کردستان گفت: با توجه به ایام نوروز ذخیره سازی‌های مطلوبی در انبار‌های شرکت نفت انجام شده است ودر این ایام میزان کارت سوخت‌ها اضطراری متناسب با فروش جایگاه از ۲۰ تا ۴۰ درصد افزایش می‌یابد.

جوانمیری در ادامه عنوان کرد: مقدار مصرف بنزین نسبت به جمعیت در استان کردستان متناسب است ، در این موضوع هیچ مشکلی وجود ندارد و تعداد کارت‌های سوخت اضطراری در جایگاه متناسب با فروش بنزین در آن جایگاه در نظر گرفته شده است.

وی افزود: با توجه به ایام نوروز گلگشت‌های بازرسی از ۲۰ اسفند ماه تا هفته بعد از نوروز در تمامی جایگاه‌های استان به صورت شبانه روزی بازرسی دارند.

معاون فروش و بازرگانی شرکت نفت کردستان در ادامه گفت  :  عمق قاچاق از کارت‌های اضطراری است، و در امسال نزدیک به دو هزار ۵٠٠ کارت شهروندان مجرم تحویل تعزیرات حکومتی استان داده شده است.

جوانمیری دلیل ممنوعیت کارت‌های سوخت اضطراری از ۱۲ شب تا ۷ صبح را اینگونه بیان کرد: بیشتر قاچاقچیان سوخت در این موقع از شب برای قاچاق سوخت استفاده می‌کند، کارت سوخت اضطراری تنها در طول روز به شهروندان داده می‌شود.

وی از شهروندان استان درخواست کرد میتوانند در صورت داشتن هر نوع شکایت یا پیشنهادی با شماره تماس ۰۹۶۲۷ به صورت شبانه روزی در ارتباط باشند.